Celine Dion va reveni pe scena cazinoului Caesars Palace din Las Vegas

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunţat că va reveni în Las Vegas, începând din martie 2011, pentru o serie de concerte pe care le va susţine pe scena cazinoului Caesars Palace timp de trei ani.

37 afișări
Imaginea articolului Celine Dion va reveni pe scena cazinoului Caesars Palace din Las Vegas

Celine Dion va reveni pe scena cazinoului Caesars Palace din Las Vegas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În trecut, recitalurile susţinute de Celine Dion la Caesars Palace din Las Vegas au avut loc cu casa închisă, timp de cinci ani.

Dion, în vârstă de 41 de ani, care a efectuat un turneu mondial în 2009, va prezenta în 2011 un spectacol complet nou, inspirat din filmele clasice de dragoste de la Hollywood. Cântăreaţa va fi acompaniată de o trupă de instrumentişti pop, dar şi de o orchestră simfonică completă.

Celine Dion, câştigătoare a cinci premii Grammy, se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 200 de milioane de albume vândute pe plan mondial. Dintre cele mai cunoscute hituri ale sale fac parte piesele "My Heart Will Go On" şi "If You Asked Me To".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici