Cerbul de Aur ar putea să se desfăşoare în luna octombrie, la Braşov

Cerbul de Aur ar putea să se desfăşoare în luna octombire, în cazul în care Televiziunea Română, principalul organizator al festivalului, va reuşi să obţină fonduri de aproximativ un milion de euro, potrivit primarului braşovean George Scripcaru, care s-a întâlnit, marţi, cu reprezentanţii TVR.

1 afișare
Imaginea articolului Cerbul de Aur ar putea să se desfăşoare în luna octombrie, la Braşov

Cerbul de Aur ar putea să se desfăşoare în luna octombrie, la Braşov

Potrivit sursei citate, televiziunea publică va încerca să obţină suma necesară organizării evenimentului în următoarele zece zile, prin sponsorizări sau prin alocări de fonduri de la Guvern, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-au spus că au o situaţie financiară foarte proastă şi deocamdată nu au luat contact cu nici un artist, însă ar dori să organizeze Cerbul anul acesta", a declarat primarul braşovean, marţi, într-o conferinţă de presă.

Pentru organizarea festivalului la Braşov, TVR are nevoie de aproximativ un milion de euro, în timp ce municipalitatea braşoveană poate contribui cu suma de 300.000 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici