Cerbul de Aur Junior - între 6 şi 9 august, la Piatra-Neamţ

Festivalul de Muzică Pop pentru Copii Cerbul de Aur Junior va avea loc între 6 şi 9 august, la Piatra-Neamţ, evenimentul urmând să fie transmis de TVR 3.

155 afișări
Imaginea articolului Cerbul de Aur Junior - între 6 şi 9 august, la Piatra-Neamţ

Cerbul de Aur Junior - între 6 şi 9 august, la Piatra-Neamţ (Imagine: TVR)

La festival participă 67 de concurenţi, care vor evolua pe grupe de interpretare: grupa I (5-7 ani), grupa a II-a (8-10 ani), grupa a III-a (11-13 ani), grupa a IV-a (14-17 ani), grupuri vocale mici şi grupuri vocale mari.

Gala de premiere va avea loc pe 9 august.

Copiii înscrişi în competiţie vor avea parte şi de un concurs Miss şi Mister Festival, precum şi de o petrecere în jurul unui foc de tabără, care va avea loc după ultima seară de concurs. Special pentru acest eveniment a fost amenajat ştrandul municipal din Piatra Neamţ.

Selecţia concurenţilor a fost făcută în perioada februarie-aprilie 2009, în urma preselecţiilor zonale din 13 oraşe ale României şi a semifinalei desfăşurate la Bucureşti. În concurs sunt înscrişi şi trei copii din Republica Moldova.

Pe scena festivalului vor susţine recitaluri: D&D, Alexandra Ruge, Alina Eramia, Andreea Cernica, Sophia, Ştefan Atargovitoaie şi Mihai Trăistariu.

Festivalul Cerbul de Aur Junior, ce va fi prezentat de Irninis Miricioiu şi Bogdan Ghiţulescu, îl are ca preşedinte de onoare pe Alexandru Arşinel. Directorul festivalului este Dan Dimitriu, iar directorul artistic - Vasile Muraru.

Organizatorii festivalului sunt TVR 3, Asociaţia Rainbow Music, Primăria Oraşului Piatra Neamţ şi Consiliul Judeţean Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici