Cerere inedită în căsătorie: Cum l-a ajutat ştiinţa să îi spună iubitei sale că o vrea de soţie - FOTO

Un fizician din Australia a recurs la un mod neobişnuit şi emoţionant pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui, alegând să facă acest pas prin intermediul unei lucrări ştiinţifice.

1022 afișări
Imaginea articolului Cerere inedită în căsătorie: Cum l-a ajutat ştiinţa să îi spună iubitei sale că o vrea de soţie - FOTO

Cerere inedită în căsătorie: Cum l-a ajutat ştiinţa să îi spună iubitei sale că o vrea de soţie (Imagine: Hepta)

Lucrarea, publicată pe site-ul Reddit, este denumită "Two-body interactions: A Longitudinal Study" ("Interacţiuni între două corpuri: Un studiu longitudinal"), titlul sugerând tratarea unei probleme clasice din fizică legată de forţele gravitaţionale a două obiecte, scrie bbc.co.uk.

În încheiere, australianul Brendan a scris: "Autorul o cere în căsătorie pe Christie pentru continuarea pe termen nedeterminat a studiului".

Christie, de asemenea fizician în Australia, a postat lucrarea online duminică, dar cererea insolită a fost făcută în martie 2012 şi se pare că a avut succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici