FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: Au petrecut patru zile ca să-i împacheteze toată camera în folie de aluminiu - FOTO

Şapte studenţi din Marea Britanie au pregătit, cu o minuţiozitate impresionantă, o farsă pentru colegul lor de apartament, înfăşurând cu folie de aluminiu fiecare obiect din cameră, de la obiectele mobiliere până la fiecare DVD.

3391 afișări
Imaginea articolului FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: Au petrecut patru zile ca să-i împacheteze toată camera în folie de aluminiu - FOTO

FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: Au petrecut patru zile ca să-i împacheteze toată camera în folie de aluminiu

Jake Walker, un tânăr de 19 ani, student la afaceri la universitatea britanică Plymouth, a fost plecat în oraşul natal pentru o săptămână, înainte de aceasta având grijă să-şi încuie uşa ca măsură de precauţie, obişnuit fiind cu obiceiul colegilor de a pune la cale farse.

La întoarcere, Jake şi-a găsit fiecare obiect din cameră învelit în folie de aluminiu: de la placa de surf la beţele de lacrosse. În plus, cei şapte farseuri au aşezat pe podea sute de pahare din plastic umplute cu apă.

Studenţilor ingenioşi le-au fost necesari 520 de metri de folie de aluminiu, 580 de pahare din plastic şi 62 de litri de apă, scrie Daily Mail.

"Am fost absolut şocat", a spus victima farsei. "Durase mai mult de patru ore să conduc înapoi, aşa că eram destul de obosit. Mi-a luat ore să dau toată folia jos şi a fost o treabă grea să golesc paharele. Încă nu am scăpat de toate."

Întrucât colegii au o tradiţie din a pune la cale farse între ei, Jake a avut grijă să îi anunţe că şi-a încuiat uşa de la cameră, trimiţându-le chiar un mesaj pe telefon cu urarea "Ghinion!". Dar farseurii au avut grijă să-i lase fereastra întredeschisă ca să poată pătrunde mai târziu în cameră.

"A fost grozav pentru că am avut acces la camera lui toată săptămâna", a povestit Sam Thomas, unul dintre ingenioşii studenţi. "Am avut o întâlnire în casă şi am decis că vrem să învelim totul din cameră în ceva. Ne-am oprit la folie de aluminiu pentru că era uşor de folosit şi arată chiar impresionant."

Unii dintre ei s-au ocupat de pereţi, în timp ce alţii au avut grijă de fiecare obiect în parte: castronul cu fructe, DVD-urile, monitorul computerului, tastatura, două plăci de surf şi beţele de lacrosse, a spus Sam. "A fost un adevărat efort în echipă."

"Operaţiunea" a fost dusă la capăt în patru zile, iar la întoarcerea lui Jake prietenii acestuia s-au ascuns ca să-i vadă reacţia.

"Cum a deschis uşa, a văzut pereţii şi a spus 'O Doamne!' ", a povestit Sam. "Ne-a cam enervat că nu a fost mai supărat. A fost, de fapt, foarte impresionat."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici