Ruthie, din "Al şaptelea cer", la 23 de ani. Mackenzie Rosman, în trei filme care vor fi lansate în acest an - FOTO, VIDEO

A interpretat rolul mezinei Ruthie în serialul "Al şaptelea cer/ 7th Heaven", care a urmărit viaţa familiei Camden timp de 11 sezoane. La 23 de ani, Mackenzie Rosman susţine strângerea de fonduri pentru pentru ajutarea copiilor abuzaţi şi a celor bolnavi şi lucrează la trei filme artistice care urmează să fie lansate în acest an.

29792 afișări
Imaginea articolului Ruthie, din "Al şaptelea cer", la 23 de ani. Mackenzie Rosman, în trei filme care vor fi lansate în acest an - FOTO, VIDEO

Mackenzie Rosman

Rosman s-a născut pe 28 decembrie 1989 în Carolina de Sud, Statele Unite, şi a început să joace la vârsta de şase ani în serialul "Al şaptelea cer". În 1996, anul de debut al serialului, Mackenzie a primit rolul micuţei Ruthie prin salutarea fiecărei pesoane din sala de audiţii cu o strângere de mână, potrivit www.thheaven.wikia.com.

Mackenzie a jucat în "Al şaptelea cer" pe toată durata seriei, apărând în 238 de episoade. După terminarea serialului, a apărut în filme mai puţin cunoscute, precum "Proud American", "The Tomb" şi "Fading of the Cries", dar şi în câteva episoade din serialul "The Secret Life of the American Teenager".

În prezent, actriţa lucrează la trei filme care vor fi lansate în 2013: "Nightcomer", "Ghost Shark" şi "Beneath", conform bazei de date IMDB.

În afara carierei cinematografice, Rosman s-a implicat în susţinerea strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de fibroza chistică. Sora vitregă a lui Mackenzie, Katelyn Salmont, a trăit cu fibroză chistică, apărând şi într-un episod special din "Al şaptelea cer" dedicat aceste boli. Aceasta a murit în 2008, având, în afara fibrozei chistice, şi pneumonie.

Mackenzie a susţinut şi Children Inc., organizaţie care ajută copiii sever abuzaţi, fiind pentru o perioadă ambasadoarea acesteia.

"Al şaptelea cer/ 7th Heaven" (1996-2007) este un serial difuzat de postul canadian The WB, fiind cea mai lungă serie difuzată de acest post de televiziune. Serialul spune povestea familiei Camden, avându-i în centru pe tatăl Eric, preot protestant (interpretat de Stephen Collins), şi pe mama Annie (Catherine Hicks, casnică. Timp de două sezoane şi jumătate în familie sunt cinci copii, Matt (Barry Watson), Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher) şi Ruthie (Mackenzie Rosman). Familia este completată cu o pereche de gemeni cărora Annie le dă naştere în episodul 14 din sezonul 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici