Natalia Oreiro, într-o nouă telenovelă după şapte ani de absenţă din televiziune. Milagros din "Înger sălbatic", la 35 de ani - FOTO, VIDEO

Ne-a încântat mai întâi în celebra telenovelă "Înger sălbatic", după care a continuat cu "El Deseo", în care a uimit cu o schimbare totală de look, şi "Sos mi vida". La 15 ani distanţă de rolul băieţoasei Milagros, frumoasa Natalia Oreiro este căsătorită de 11 ani, este mama unui băieţel de un an şi joacă rolul principal într-o nouă telenovelă argentiniană.

39764 afișări
Imaginea articolului Natalia Oreiro, într-o nouă telenovelă după şapte ani de absenţă din televiziune. Milagros din "Înger sălbatic", la 35 de ani - FOTO, VIDEO

Natalia Oreiro

Telenovela "Solamente vos" ("Doar tu") a început să fie difuzată pe 21 ianuarie 2013 de canalul El Trece şi marchează revenirea Nataliei Oreiro în televiziune după şapte ani de absenţă.

În vârstă de 35 de ani, actriţa latino-americană interpretează rolul unei coafeze care îi va schimba viaţa dirijorului unei orchestre de muzică de cameră, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. Personajul lui Oreiro se mută în aceeaşi clădire cu acesta, interpretat de actorul Adrian Suar, scrie www.eldiario24.com.

Cei doi colegi au fost recent şi protagoniştii unui pictorial şi al unui interviu într-o revistă săptămânală din Argentina, "Gente", ocazie cu care au vorbit despre chimia dintre ei în ipostaza de cuplu în "Solamente vos", dar şi despre viaţa de părinţi.

Ocazia de a avea rolul principal în comedia romantică după şapte ani de absenţă din televiziune i-a declanşat lui Oreiro "cheful de a se îndrăgosti în timpuri încordate social", potrivit Gente.com.

Înainte de a reveni ca actriţă de telenovele, Natalia Oreiro s-a concentrat pe rolurile în filme, cel mai recent lungmetraj în care a fost protagonistă, "Infancia clandestina" ("Copilărie clandestină") fiind inclus pe lista lungă a nominalizărilor pentru Cel mai bun film străin la Premiile Oscar 2013, dar neajungând printre nominalizările finale.

Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo, în vârstă de 55 de ani, pe 31 decembrie 2001, în Brazilia. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, primul copil al Nataliei, pe nume Merlín Atahualpa, căruia actriţa i-a dat naştere în ianuarie 2012.

Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. A început să studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obţinut prima slujbă în domeniul artistic. Până la 16 ani a jucat în zeci de reclame, perioadă în care s-a remarcat şi ca dansatoare şi ca actriţă în telenovele precum "Dulce Ana/ Dulce Ana" şi "Ricos y Famosos".

Anul 1998 i-a adus consacrarea Nataliei Oreiro, după ce a fost aleasă în distribuţia filmului "Un argentino en Nueva York". După acest film, Natalia Oreiro a lansat primul său album muzical, intitulat "Natalia Oreiro", single-ul acestui disc - "Cambio dolor" - fiind ales ca melodie de generic a telenovelei "Muneca brava/ Înger sălbatic", în care artista a avut unul dintre rolurile principale.

Natalia Oreiro a fost nominalizată în 1998 şi 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy în Argentina, la secţiunea "cea mai bună actriţă într-un rol principal".

Şi-a continuat şi cariera muzicală, lansând în anul 2000 albumul "Tu veneno", iar în 2002 cel de-al treilea său disc - "Turmalina".

Natalia Oreiro a fost şi primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul "Tu veneno").

Natalia Oreiro a jucat în foarte multe seriale şi telenovele, printre care "Muñeca brava", "El deseo", "Sos mi vida". Natalia Oreiro a jucat în "Amanda O", prima telenovelă difuzată atât pe posturi de televiziune din 22 de ţări, cât şi pe internet şi pe telefonul mobil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici