Reclamă cu Keira Knightley, INTERZISĂ copiilor în Marea Britanie. Actriţa a fost considerată prea sexy - VIDEO

Videoclipul comercial pe care Keira Knightley l-a realizat pentru un parfum a fost interzis pentru vizualizare copiilor. Ipostazele în care apare actriţa au fost considerate prea sexy pentru a fi difuzate în timpul programelor care pot fi urmărite şi de copii în Marea Britanie.

8088 afișări
Imaginea articolului Reclamă cu Keira Knightley, INTERZISĂ copiilor în Marea Britanie. Actriţa a fost considerată prea sexy - VIDEO

Reclama cu Keira Knightley, INTERZISĂ copiilor în Marea Britanie. Actriţa a fost considerată prea sexy - VIDEO (Imagine: Captura TV)

Deşi îşi dezvăluie doar spatele şi umerii, actriţa se află în ipostaze nepotrivite pentru copii, în opinia agenţiei care se ocupă cu monitorizarea televiziunilor în Marea Britanie, informează Daily Mail.

Reclama este realizată pentru parfumul Chanel Coco Mademoiselle.

Chanel şi-a apărat reclama despre care a spus că este "jucăuşă şi senzuală, nicidecum indecentă".

Decizia Autorităţii de Standard pentru Reclame vine ca urmare a îngrijorării părinţilor privind sexualitatea din programele de televiziunea, unul dintre aceştia fiind şi primul ministru britanic.

Reclama a fost difuzată în timpul filmului Ice Age 2, care s-a bucurat de o audienţă considerabilă în rândul familiilor britanice.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici