Cererea românilor pentru destinaţii exotice a explodat în luna noiembrie. Biletele pentru primul zbor charter spre Maldive de Revelion s-au vândut în patru zile

  • Cererea românilor pentru destinaţii exotice precum Maldive, Cancun (Mexic), Punta Cana (Republica Dominicană), Zanzibar, Egipt şi Ras al-Khaimah (Emiratele Arabe) a explodat în luna noiembrie.
  • Biletele pentru primul zbor charter spre Maldive de Revelion s-au vândut în patru zile,
  • Cel mai ieftin pachet costa 1299 de euro de persoană.
228 afișări
Imaginea articolului Cererea românilor pentru destinaţii exotice a explodat în luna noiembrie. Biletele pentru primul zbor charter spre Maldive de Revelion s-au vândut în patru zile

Măsurile luate în majoritatea ţărilor europene, nevoia de distanţare fizică şi faptul că şcoala se face online trimite de Revelion, dar şi în următoarele două-trei luni, mii de români, care altfel ar fi ales pârtiile de ski sau oraşe de pe continent, în destinaţii exotice precum Maldive, Cancun (Mexic), Punta Cana (Republica Dominicană), Zanzibar, Egipt şi Ras al-Khaimah (Emiratele Arabe), potrivit unui studiu al reprezentanţei în România a Dertour.

Conform turoperatorului, turiştii români pleacă în aceste destinaţii cu zboruri charter, directe, iar înainte de plecare trebuie să prezinte un test negativ Covid-19.

Biletele pentru primul zbor charter spre Maldive de Revelion s-au vândut în patru zile, cu toate că cel mai ieftin pachet era 1299 de euro de persoană. Tot atunci s-a vândut integral şi zborul pentru Zanzibar, unde o vacanţă costă de la 1319 euro/pers.

Turoperatorul a lansat un al doilea zbor charter pentru Revelion spre Maldive, iar locurile s-au epuizat tot în câteva zile, iar al treilea zbor charter s-a vândut într-o singură zi.

„N-am mai putut organiza alte zboruri charter către Maldive, deşi cererea era foarte mare, pentru că n-au mai fost cazări disponibile. Avem în schimb 5 zboruri charter de Revelion spre Egipt şi în curând îl vom lansa pe al saselea", a explicat Cosmin Marinof, directorul general al Dertour România.

Tarifele de Revelion sunt, în aceste destinaţii, cu până la 50% mai mici faţă de anii trecuţi. Pentru că există cerere foarte mare pentru destinaţii exotice şi în perioada de după sărbători, începând cu 15 ianuarie 2021, continuând cu vacanţa copiilor de la finalul lui ianuarie, când tarifele scad cu 20-30% faţă de Revelion, si până în aprilie, compania operează o serie de zboruri charter spre Maldive, Cancun (Mexic), Punta Cana (Republica Dominicană), Egipt şi Ras al Khaimah (Emiratele Arabe).

Preţurile încep de la 977 euro de persoană în Maldive, 999 euro în Riviera Maya (Mexic), de la 1497 euro în Punta Cana, de la 472 în Egipt, Dubai de la 525 euro şi de la 649 euro în Ras Al Khaimah.

Ras al Khaimah este o destinaţie nouă din Emiratele Arabe Unite, mai puţin cunoscută românilor, dar cu opţiuni de vacanţă la standarde înalte şi preţuri accesibile, operată cu zbor charter, sejururi de tip all inclusive, resorturi mari pe plaja, la 45 de minute de Dubai şi cu servicii în hoteluri de lanţ cu preţuri de la 649 euro.

Multe zboruri vor acoperi şi perioada Valentine's Day pentru care există cerere încă de pe acum.

Cei care stau o lună într-o destinaţie exotică primesc tarife cu 50% mai mici şi există deja turişti români care au ales să stea o lună în Maldive şi să lucreze de acolo. Pentru un astfel de sejur, o familie a plătit 20.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici