Charles Aznavour va primi o stea pe Aleea celebrităţilor de la Los Angeles

Ceremonia în cadrul căreia Charles Aznavour (93 de ani) va primi o stea pe Aleea celebrităţilor de la Los Angeles va avea loc la data de 24 august.

163 afișări
Imaginea articolului Charles Aznavour va primi o stea pe Aleea celebrităţilor de la Los Angeles

Charles Aznavour va primi o stea pe Aleea celebrităţilor de la Los Angeles

Steaua lui Aznavour va fi cea de-a 2618-a de pe Aleea celebrităţilor şi va fi instalată în dreptul unui teatru istoric, dedicat comediilor muzicale.

"Charles Aznavour este un artist cunoscut în lumea întreagă şi iubit de milioane de fani din toate generaţiile" – a declarat Ana Martinez, producătoarea ceremoniilor de pe Aleea celebrităţilor.

În anul 1998, Charles Aznavour a fost desemnat, în urma unui sondaj efectuat de CNN şi de revista Time, "cel mai important muzician de variété al secolului XX", devansându-i pe Elvis Presley, Bob Dylan şi Frank Sinatra.

La 93 de ani, Aznavour dă dovada unei vitalităţi artistice extraordinare: în 2017 a susţinut sau va susţine concerte în Liban, Italia, Australia, Austria, Franţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici