Charlie Sheen a cerut 100 de milioane de dolari daune pentru concediere abuzivă

Charlie Sheen, concediat recent din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui privată, a cerut daune de 100 de milioane de dolari grupului Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului, au anunţat joi avocaţii actorului.

59 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen a cerut 100 de milioane de dolari daune pentru concediere abuzivă

Charlie Sheen a cerut 100 de milioane de dolari daune pentru concediere abuzivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producătorii de la Warner Bros, deja iritaţi de numeroasele probleme cu justiţia pe care le-a avut recent Charlie Sheen, au sfârşit prin a-şi pierde răbdarea când actorul american, în urmă cu câteva săptămâni, a început să lanseze o serie de injurii la adresa lui Chick Lorre, producătorul serialului de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", şi să-şi expună problemele din viaţa privată în mass-media americană.

"Prin această plângere, Charlie Sheen nu cere o reparaţie doar pentru el însuşi", afirmă avocatul actorului în plângerea oficială, publicată integral pe site-ul TMZ.com.

"El cere ca întreaga echipă tehnică şi artistică să fie plătită pentru episoadele restante din acest sezon", şi care nu au mai fost filmate, a precizat avocatul starului american în această plângere, depusă, joi, la Curtea Superioară din Los Angeles.

După ce au suspendat filmările pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din Statele Unite de la lansarea sa din 2003, grupul Warner Bros. a anunţat, totodată, că a pus capăt contractului său cu Charlie Sheen, invocând "conduita periculoasă şi autodistructivă a acestuia".

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

Însă de două săptămâni, actorul american pare mai dezlănţuit ca oricând. După afirmaţiile sale la adresa lui Chuck Lorre, producătorul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", în urma cărora actorul a fost acuzat de antisemitism, Charlie Sheen şi-a multiplicat apariţiile şi interviurile din mass-media americană, în timpul cărora a rostit de multe ori fraze bizare şi uneori incoerente.

Actorul a recunoscut în mod public că obişnuieşte să consume droguri şi a pierdut, săptămâna trecută, custodia asupra celor doi copii mai mici ai săi, la cererea soţiei sale, Brooke Mueller, cu care se află în divorţ, în urma unor acuzaţii de violenţă conjugală.

În plin vârtej diplomatic, Charlie Sheen şi-a deschis, tot săptămâna trecută, un cont pe Twitter care a făcut senzaţie pe internet, având deja peste 2,1 milioane de admiratori.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici