Charlie Sheen, criticat de PETA pentru că a asistat la cursele cu tauri din Pamplona

Charlie Sheen a fost criticat de reprezentanţii organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) după ce starul american a asistat la controversatele curse cu tauri organizate în oraşul spaniol Pamplona.

173 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, criticat de PETA pentru că a asistat la cursele cu tauri din Pamplona

Charlie Sheen (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Evenimentul din acest an, în cadrul căruia oamenii aleargă alături de tauri pe străduţele înguste din Pamplona, s-a încheiat luni.

Charlie Sheen a călătorit în Europa pentru a participa la Festivalul San Fermin - evenimentul în cadrul căruia sunt organizate celebrele curse cu tauri - şi a fost fotografiat, pe 11 iulie, în balconul camerei sale de hotel din Pamplona, alături de iubita lui, starleta porno Brett Rossi. Prezenţa starului american la eveniment i-a înfuriat pe susţinătorii drepturilor animalelor, informează contactmusic.com.

Mimi Bekhechi, unul dintre managerii filialei britanice a organizaţiei PETA, a declarat: "Charlie Sheen, te rugăm să nu ne faci să îţi spunem «proper Charlie», o expresie care în engleza britanică înseamnă «un om prost», pentru faptul că ai participat la cursele cu tauri din Pamplona. Suntem siguri că şi tu ai văzut roşu în faţa ochilor de câteva ori în viaţă şi, aşadar, ar trebui să ai o anumită înţelegere faţă de acei tauri care sunt ucişi într-o manieră atât de laşă".

Pe 14 iulie, starul american s-a întors alături de iubita lui în Statele Unite, iar Sheen, fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", a fost fotografiat în timp ce se afla în stare de ebrietate în faţa unui restaurant din California.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

În prezent, Charlie Sheen joacă în serialul "Anger Management", care este difuzat de televiziunea americană FX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici