Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate"

Actorul american Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după ce producătorii - postul de televiziune CBS - au refuzat să-i plătească un salariu de 2 milioane de dolari pe episod, informează accesshollywood.com.

1179 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate"

Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă apropiată actorului a declarat pentru revista People că acesta a luat decizia de a nu mai juca în serialul TV de succes "Doi bărbaţi şi jumătate".

Sheen, care în prezent este cel mai bine plătit actor de televiziune, a cerut un salariu de 2 milioane de dolari pe episod pentru sezonul al optulea al serialului TV.

El era plătit cu 987.000 de dolari pe episod, i s-a oferit salariul de 1,2 milioane de dolari, dar a refuzat.

Serialul, aflat în prezent la sezonul al şaptelea, are, în medie, 15,2 milioane de telespectatori, fiind cel mai popular sitcom al postului CBS.

Un purtător de cuvânt al actorului a confirmat pentru People că acesta va juca doar până la finalul sezonului al şaptelea.

Actorul s-a întors pe platourile de filmare la începutul lunii martie, după ce a petrecut o perioadă într-o clinică de deziontoxicare.

La mijlocul lunii martie, Sheen a pledat nevinovat în faţa unui tribunal din oraşul american Aspen, la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, Brooke Mueller, cu care a avut o altercaţie, în decembrie 2009, în reşedinţa de vacanţă a cuplului. El va fi judecat în cadrul unui proces care va începe pe 21 iulie.

Potrivit raportului poliţiei, actorul american i-a pus soţiei sale un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide, după ce aceasta i-a spus că vrea să divorţeze, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în ziua de Crăciun anul trecut, în reşedinţa de vacanţă din Colorado a cuplului. Cei doi soţi s-au împăcat după acel incident, iar Brooke Mueller a solicitat abandonarea cercetărilor. Însă pe 8 februarie, justiţia americană a decis să îl acuze oficial de agresiune pe actorul american, al cărui nume real este Carlos Estevez.

În cazul în care va fi condamnat, Charlie Sheen riscă o pedeapsă între un an şi trei ani de închisoare, putând să fie eliberat condiţionat după doi ani, pentru bună purtare.

Totodată, în februarie, justiţia americană i-a impus actorului să urmeze un curs special pentru a învăţa să îşi controleze mai bine accesele de furie şi a desemnat un medic specialist care îl va controla periodic, pentru a monitoriza concentraţia de alcool din sângele actorului şi medicamentele pe care acesta le ia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici