Charlie Sheen se însoară la sfârşitul lui mai

Actorul american Charlie Sheen şi logodnica sa, Brooke Mueller, se vor căsători pe 30 mai, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen se însoară la sfârşitul lui mai

Charlie Sheen se însoară la sfârşitul lui mai (Imagine: Mediafax Foto)

Surse apropiate cuplului spun că Charlie nu îşi doreşte o nuntă luxoasă şi elegantă: "Fără cravate la nunta mea. Va fi cald. Vreau ca oamenii să se simtă confortabil".

Potrivit sursei citate, protagonistul serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate" a cerut-o în căsătorie pe Brooke în iulie 2007. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în 2006, la puţin timp după ce Charlie s-a separat de fosta sa soţie, actriţa Denise Richards.

Acesta este primul mariaj pentru Brooke şi al treilea pentru Sheen.

Înainte de căsătoria cu Denise, care a durat patru ani, actorul a fost însurat cu top modelul Donna Pelle, timp de un an, din septembrie 1995. Sheen a mai fost logodit cu actriţa Kelly Preston, în anii '90, însă relaţia lor s-a terminat după ce actorul a împuşcat-o accidental în mână pe aceasta.

Charlie, starul filmelor "Platoon" şi "Wall Street", în vârstă de 42 de ani, şi Denise Richards au împreună două fetiţe, Sam, în vârstă de patru ani, şi Lola, în vârstă de doi ani. De la anunţul separării, cei doi au fost implicaţi într-un proces urât de stabilire a custodiei copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici