Charlie Sheen şi soţia sa, Brooke Mueller, au început procedura de divorţ

Actorul american Charlie Sheen şi soţia sa Brooke Mueller au iniţiat procedura de divorţ, prin semnarea unui acord de 41 de pagini, în care sunt reglementaţi termenii despărţirii lor, informează contactmusic.com.

102 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi soţia sa, Brooke Mueller, au început procedura de divorţ

Charlie Sheen şi soţia sa, Brooke Mueller, au iniţiat procedura de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul, a cărui căsătorie a început să se clatine după ce actorul Charlie Sheen a fost arestat pe 25 decembrie 2009, după agresiunea comisă asupra soţiei sale în reşedinţa de vacanţă din Aspen, a semnat un acord de 41 de pagini, în care sunt detaliaţi termenii despărţirii, inclusiv dreptul de custodie asupra celor doi copii în vârstă de 15 luni, gemenii Bob şi Max.

Deşi cei doi soţi vor avea custodie comună, Brooke Mueller va fi desemnată părintele principal.

Potrivit unor documente postate în premieră de TMZ.com, Brooke Mueller va primi un cec de 757.689 de dolari şi o pensie alimentară de 55.000 de dolari pe lună.

Charlie Sheen mai are două fiice, Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani, cu fosta lui soţie, actriţa Denise Richards, iar acest document stipulează că "pensia alimentară plătită de Charlie Sheen pentru Bob şi Max nu trebuie, în nicio circumstanţă, să fie mai mică decât pensia alimentară pe care Charlie Sheen o plăteşte fostei sale soţii Denise Richards pentru Sam şi Lola".

Sheen, care mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Cassandra, cu fosta lui iubită Paula Profitt, va rămâne în posesia reşedinţei cuplului, însă va trebui să îi plătească lui Brooke Mueller suma de un milion de dolari pentru ca aceasta să se mute.

Acelaşi document stipulează faptul că Brooke Mueller nu are dreptul "să divulge presei detalii despre aventurile lui Charlie Sheen sau despre dependenţa acestuia de droguri". Charlie Sheen se obligă la rândul său să respecte această clauză.

De la comiterea acelei agresiuni în ziua de Crăciun, atât Charlie Sheen, cât şi Brooke Mueller s-au internat în clinici de tratare a dependenţei de alcool, iar actorul a fost acuzat că ar fi avut o aventură, informaţie negată de starul serialului "Un bărbat şi jumătate".

Recent, presa americană a declarat că Brooke Mueller s-a internat din nou, pentru 30 de zile, într-o clinică de tratare a dependenţei de cocaină.

Charlie Sheen trebuie să se prezinte la tribunal, luna viitoare, unde va pleda vinovat la acuzaţia de agresiune.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City". În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pe următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii, postul de televiziune CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici