Charlie Sheen va deveni tată pentru a patra oară

Charlie Sheen şi soţia sa, Brooke Mueller, aşteaptă primul lor copil, conform declaraţiilor actorului american.

26 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen va deveni tată pentru a patra oară

Charlie Sheen va deveni tată pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlie Sheen, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu agentul imobiliar şi fostă actriţă Brooke Mueller, în vârstă de 31 de ani, în mai.

"Brooke şi cu mine suntem încântaţi! Este cea mai bună mamă vitregă pentru Sam, Lola şi Cassandra. Văzând dragostea şi afecţiunea pe care le-o oferă celor trei, ştiu că va fi o mamă minunată", a declarat Sheen.

Acesta va fi primul copil al cuplului şi, totodată, al patrulea pentru Charlie Sheen.

Starul serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate" mai are două fetiţe, Sam, în vârstă de patru ani, şi Lola, în vârstă de doi ani, cu fosta sa soţie, actriţa Denise Richards.

Totodată, Sheen mai are o fetiţă, Cassandra, cu fosta sa prietenă, Paula Profit.

Charlie Sheen a devenit cunoscut publicului la începutul anilor '80, când a jucat în filmul "Plutonul" al lui Oliver Stone, recompensat cu un premiu Oscar.

Sheen este, în prezent, cel mai bine plătit actor de televiziune din Statele Unite, primind un salariu de 825.000 de dolari pentru fiecare episod din sitcom-ul "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici