Charlie Sheen vrea să-şi construiască propriul teren de baseball

Charlie Sheen vrea să-şi construiască propriul teren de baseball, informează postul tv Acasă.

25 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen vrea să-şi construiască propriul teren de baseball

Charlie Sheen vrea să-şi construiască propriul teren de baseball (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigătorul unui premiu Globul de Aur şi de patru ori nominalizat la Emmy, Sheen îşi doreşte cu disperare să le insufle pasiunea pentru sport şi gemenilor săi, Bob şi Max, în vârstă de şase luni.

Ca un adevărat star de la Hollywood, Sheen nu se mulţumeşte doar să-i înscrie pe cei mici într-o echipă de baseball, ci s-a gândit să le construiască acestora un teren de baseball în toată regula, în curtea din spatele casei.

După ce a vizitat terenul de baseball pe care Jerry Seinfeld l-a construit pe proprietatea sa din New York, Charlie Sheen nu a mai stat pe gânduri şi a demarat deja proiectul de construcţie a propriului său teren. Pentru aceasta, Charlie Sheen se află în prezent în căutarea unei proprietăţi mai mari.

"Are mai mulţi agenţi imobiliari mobilizaţi, care colindă dealurile din Malibu în căutarea unei proprietăţi suficient de mare pentru a-şi construi un teren de baseball. Şi-a scos deja la vânzare casa în care locuieşte şi le-a mărturisit prietenilor că intenţionează să construiască un teren cu tribune spaţioase şi un snack bar", a declarat un apropiat al lui Charlie Sheen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici