"Charlie şi Fabrica de Ciocolată" în realitate. Cum poţi petrece o noapte în apartamentul dulce - GALERIE FOTO

Un apartament din ciocolată, decorat cu piese de mobilier comestibile şi diverse accesorii ce par desprinse din filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", a fost amenajat în comitatul britanic Yorkshire pentru turişti, care îşi pot petrece noaptea în aceast inedit hotel, de Paşte.

586 afișări
Imaginea articolului "Charlie şi Fabrica de Ciocolată" în realitate. Cum poţi petrece o noapte în apartamentul dulce - GALERIE FOTO

"Charlie şi Fabrica de Ciocolată" în realitate. Cum poţi petrece o noapte în apartamentul dulce (Imagine: www.wimdu.co.uk)

Apartamentul din ciocolată - deschis de luni până duminică, când se sărbătoreşte Paştele catolic - reprezintă o iniţiativă a fabricii de ciocolată Little Chocolate Shop din localitatea Leyburn, informează wimdu.co.uk.

Oferind întregul confort al unui hotel de lux, apartamentul include piese de mobilier comestibile, o fântână de ciocolată, un covor de iarbă şi o cutie de lux plină cu diverse accesorii din ciocolată ce par desprinse din universul fantastic prezentat în filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată".

Vizitatorii au posibilitatea de a urmări procesul de fabricare a ciocolatei şi îşi vor încheia vizita, a doua zi, cu un mic-dejun compus din preparate de ciocolată.

Tariful de cazare în acest apartament - care conţine patru paturi - este de 100 de lire sterline pe noapte, iar toate încasările vor fi donate în beneficiul fundaţiei de caritate dedicate luptei împotriva cancerului la sân Breast Cancer UK.

Apartamentul poate fi rezervat şi de pe internet, de pe site-ul www.wimdu.co.uk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici