Charlize Theron a adoptat un băieţel

Actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 36 de ani, a intrat în "clubul" vedetelor de la Hollywood care au devenit mame, după ce a adoptat un băieţel care se numeşte Jackson, a anunţat agentul de presă al artistei.

577 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron a adoptat un băieţel

Charlize Theron (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"(Charlize) este fericita mamă a unui băieţel sănătos, care se numeşte Jackson", a spus agentul de presă al actriţei, citat de people.com.

Jackson este primul copil al actriţei sud-africane.

Nu au fost anunţate alte detalii referitoare la această adopţie.

Deşi Charlize Theron pare încântată de faptul că şi-a mărit familia, ea a spus de mai multe ori în trecut că nu simte nevoia de a se căsători.

"Căsătoria nu a fost niciodată ceva important pentru mine", a spus actriţa sud-africană în 2011.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici