Charlize Theron îşi doreşte să aibă cinci copii

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat recent că întenţionează să îşi mărească familia alături de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, cu care ar vrea să aibă cinci copii, informează thesun.co.uk.

115 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron îşi doreşte să aibă cinci copii

Charlize Theron îşi doreşte să aibă cinci copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiu pur şi simplu că voi avea cinci băieţi", a declarat renumita actriţă sud-africană laureată cu Oscar, în prezent în vârstă de 34 de ani.

Charlize Theron şi iubitul ei, actorul irlandez Stuart Townsend, au declarat în mai multe ocazii că nu se vor căsători până când mariajele gay nu vor fi legalizate.

Într-un recent interviu acordat revistei Vogue, actriţa născută în Africa de Sud a mărturisit: "Suntem împreună de aproape nouă ani, aşa că până acum am realizat deja că vom face împreună această «călătorie» prin viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici