Charlize Theron şi-a donat rochiile pentru o acţiune caritabilă

Actriţa sud-africană Charlize Theron a donat mai multe rochii din garderoba sa pentru o acţiune caritabilă de strângere de fonduri în lupta împotriva SIDA în Africa

171 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron şi-a donat rochiile pentru o acţiune caritabilă

Charlize Theron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlize Theron a donat rochii semnate de designeri celebri, pe care le-a purtat anterior, pentru o licitaţie organizată de Charity Buzz, în beneficiul Charlize Theron Africa Outreach Project (Ctaop).

Printre ţinutele donate de Charlize Theron se numără şi o rochie neagră Versace, pe care actriţa a purtat-o la o ceremonie de premiere, dar şi o rochie violet, marca Lanvin, pe care a purtat-o la ediţia din 2004 a Festivalului de Film de la Cannes, potrivit contactmusic.com.

Actriţa sud-africană Charlize Theron este cofondatoare a Ctaop, un proiect înfiinţat în 2007, cu scopul de a proteja tinerii africani de HIV/ SIDA. Organizaţia a ajutat până în prezent peste 50.000 de copii.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009).

Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici