Charlize Theron vrea să devină mamă

Actriţa sud-africană Charlize Theron, câştigătoare a unui premiu Oscar, a declarat că se simte pregătită pentru un nou pas important în viaţa ei, acela de a deveni mamă.

16 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron vrea să devină mamă

Charlize Theron vrea să devină mamă (Imagine: Mediafax Foto)

Starul, care are o relaţie cu colegul său de breaslă Stuart Townsend din 2001, crede că a venit momentul pentru ca familia sa să se mărească, informează celebritywonder.com.

"Ceasul meu biologic ticăie, dar nu a luat-o razna de tot. Trec prin cel mai bun moment al carierei mele şi mi-am găsit şi marea dragoste a vieţii", a spus actriţa publicaţiei In Touch Weekly.

"Mă gândesc de mulţi ani să devin mamă", a adăugat actriţa.

"Cred că suntem gata să avem nişte copii alergând în jurul casei. Sunt gata să-mi asum responsabilitea maternităţii, iar Stuart este bărbatul cu care vreau să fac acest lucru", a mai spus Theron.

Charlize, în vârstă de 32 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2004), nu este singura vedetă care se alătură "baby boom"-ului hollywoodian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici