Cheeky Girls riscă falimentul din cauza unor taxe neplătite

Surorile gemenele din trupa Cheeky Girls riscă falimentul dacă nu vor plăti sumele datorate departamentului de taxe şi impozite din Marea Britanie până în luna octombrie, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Cheeky Girls riscă falimentul din cauza unor taxe neplătite

Cheeky Girls riscă falimentul din cauza unor taxe neplătite

HM Customs nu a făcut publică suma pe care Monica şi Gabriela Irimia o datorează statului britanic.

Gemenele în vârstă de 24 de ani vor fi chemate în instanţă dacă nu reuşesc să-şi plătească datoriile până pe 17 octombrie, iar firma lor va intra în faliment.

Monica şi Gabriela Irimia dau vina pe fosta lor companie de înregistrări, Telstar, care în prezent nu mai există, pentru situaţia lor financiară, declarând că aceasta le datorează 3,2 milioane de euro. Fetele au semnat un contract cu Telstar în 2003, primind un avans de 58.500 de euro. Compania de înregistrări, printre ai cărei clienţi s-au numărat şi Craig David şi Victoria Beckham, a fost ulterior desfiinţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici