Cheeky Girls se întrec din nou, la Pro TV

Surorile gemene de la Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, şi campionii Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu vor lupta, vineri şi sâmbătă, în emisiunea "Serviţi, vă rog!" de la Pro TV, pentru a ajuta o familie nevoiaşă să meargă pentru prima dată într-o vacanţă împreună.

251 afișări
Imaginea articolului Cheeky Girls se întrec din nou, la Pro TV

Cheeky Girls participă la "Serviţi, vă rog! " de la Pro TV (Imagine: ProTv)

Deşi sunt nevoite să meargă pe pietre, să cosească, să facă curăţenie, să zugrăvească, să mulgă vaca şi să gătească, Monica şi Gabriela Cheeky nu vor să se dea jos de pe tocuri. Cochete şi în cele mai neaoşe situaţii, surorile au admis, totuşi, că în coteţul porcilor şi în grajdul văcuţei este mai bine să fie încălţate în cizme de cauciuc.

Odată intrate în hora de la "Serviţi, vă rog!", Monica şi Gabriela vor munci pe brânci, vor plânge, se vor chinui, dar nu vor lăsa treburile neterminate.

Monica Irimia, câştigătoarea ultimului trofeu "Dansez pentru tine" de la Pro TV, va trece la fapte când Nea Marin o va pune să zugrăvească în coteţul porcilor. Monica îşi va face datoria cu simţul răspunderii şi zâmbetul pe buze, pentru că în joc este, de fapt, bucuria unor copii şi confortul clienţilor pensiunii.

Şi Gabriela va trece proba curajului, când Nea Marin îi va da sarcina să taie o găină şi să o jumulească. Gabriela va apela la Cătălin Moroşanu să taie găina, însă de jumulit tot nu va scăpa. Cu ochii în lacrimi, Gabriela va jumuli găina şi o va pregăti pentru cina gustoasă pe care o merită clienţii pensiunii. Şi cu vaca Stela se împrieteneşte Gabriela, mai ales că trebuie să o mulgă, numai că asta presupune să împartă laptele cu viţeluşul acesteia, care-şi cere drepturile. Ca să poată comunica mai uşor cu animalele, Gabriela l-a botezat pe viţeluş "Monica", numele pe care îl are şi sora ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici