Cheeky Girls şi Amy Winehouse stârnesc coşmaruri

Gemenele românce de la Cheeky Girls au fost incluse într-un top al celebrităţilor care le stârnesc coşmaruri britanicilor, în care pe primul loc s-a situat turbulenta divă a muzicii soul, Amy Winehouse.

18 afișări
Imaginea articolului Cheeky Girls şi Amy Winehouse stârnesc coşmaruri

Cheeky Girls şi Amy Winehouse stârnesc coşmaruri (Imagine: Mediafax/AFP)

La sondajul, realizat de lanţul de hoteluri Travelodge, au participat 3.500 de adulţi, informează nowmagazine.co.uk.

Amy Winehouse, în vârstă de 24 de ani, s-a situat pe primul loc în acest top, fiind urmată, în ordine, de Marilyn Manson, în vârstă de 39 de ani, premierul Gordon Brown, în vârstă de 57 de ani, şi de trupa Cheeky Girls.

În acelaşi top au mai fost incluse personalităţi ale vieţii publice din Marea Britanie, precum ministrul britanic al Finanţelor Alistair Darling, soţia fostului premier britanic, Cherie Blair, dar şi vedete precum Heather Mills, fosta soţie a lui Paul McCartney, rockerul Pete Doherty şi realizatorii de televiziune Simon Cowell, Kerry Katona şi Jodie Marsh.

Sondajul a scos la iveală faptul că 10% dintre respondenţi au avut un coşmar în săptămâna care a precedat interviul.

Leigh McCarron, de la Travelodge, a spus: "Un coşmar este mult mai intens decât un vis urât, poate stârni sentimente de teamă şi oroare". "Intensifică cele mai adânci temeri şi poate reflecta diferite tipuri de stres cu care oamenii se confruntă în perioada de veghe", a adăugat acesta.

"Nu este de mirare că Gordon Brown şi Alistair Darling au apariţii speciale în coşmarurile noastre în acest moment, pentru că ei simbolizează temerile cu care ne confruntăm în economia actuală", a mai spus McCarron.

Acelaşi sondaj a scos la iveală că 82% dintre respondenţi se trezesc traumatizaţi de coşmarul pe care l-au avut şi că 19% dintre ei sunt de părere că sunt mai puţini productivi la locul de muncă din cauza coşmarurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici