Chef Scărlătescu invită telespectatorii Pro TV în bucătăria lui, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţii de la "MasterChef", dezvăluie în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată de la ora 10.00 pe Pro TV şi voyonews, câteva idei menite să inspire mese delicioase, dar şi sănătoase, informează televiziunea.

275 afișări
Imaginea articolului Chef Scărlătescu invită telespectatorii Pro TV în bucătăria lui, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Chef Scărlătescu invită telespectatorii Pro TV în bucătăria lui, la "Ce se întâmplă, doctore?" (Imagine: Paul Diaconu/Mediafax Foto)

Oricine, gurmand sau nu, îşi doreşte o alimentaţie cât mai diversificată, mai ales dacă aceasta implică preparate dintre cele mai gustoase. Cătălin Scărlătescu dezvăluie în următoarea ediţie a emisiunii "Ce se întamplă, doctore?" câteva idei menite să inspire mese delicioase, dar şi sănătoase. Drept exemplu, el va împărtăşi o reţetă de fish chowder - o supă cremă extrem de interesantă.

Pentru Chef Scărlătescu, hidratarea joacă un rol foarte important şi de aceea este atent când vine vorba de alegerea apei. Sfatul nutriţioniştilor este de a opta pentru o apă cât mai pură, însă nu doar pentru băut, ci şi la gătit, deoarece temperaturile ridicate nu distrug toate substanţele chimice din apă.

La o alimentaţie corectă, cel mai bine se asortează sportul, în special în cazul dietelor. Când vine vorba de pierderi în greutate, bărbaţii sunt mult mai norocoşi decât femeile: slăbesc mai uşor. Însă, celor cu circumferinţa abdomenului de peste 100 centimetri, specialiştii le recomandă să ia măsuri. Astfel, în scurt timp ei vor scăpa de ameninţarea unor boli grave, iar musculatura va fi una de invidiat. Cei care doresc să vadă ce exerciţii recomandă specialistul invitat pot urmări ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici