Chemical Brothers îşi vor promova un nou single pe Google Earth

Formaţia britanică Chemical Brothers a semnat un parteneriat cu Google, pentru promovarea, prin intermediul Google Earth, a single-ului "Midnight Madness", care va fi lansat pe 18 august, informează Brand Republic.

12 afișări
Imaginea articolului Chemical Brothers îşi vor promova un nou single pe Google Earth

Chemical Brothers îşi vor promova un nou single pe Google Earth

Cei doi componenţi ai formaţiei şi-au invitat fanii să realizeze înregistrări video cu o durată între 2 şi 20 de secunde sau o fotografie, pe tema "Midnight Madness", cele mai reuşite conţinuturi primite urmând să fie transformate într-un videoclip pentru single-ul cu acelaşi nume.

Cele mai bune lucrări vor fi prelucrate de compania de producţie Nexus şi transformate într-un videoclip care va avea premiera pe canalul Chemical Brothers de pe YouTube, în aceeaşi săptămână cu lansarea oficială a single-ului "'Midnight Madness".

Participanţii îşi vor putea publica materialele pe Google Earth, prin intermediul site-ului oficial al formaţiei, marcând locaţia exactă de unde provin.

Potrivit acordului cu Google, fanii Chemical Brothers vor putea să amplaseze link-uri către melodiile preferate urmând ca acestea să poată fi accesate din dreptul locaţiei în care se află utilizatorul în cadrul serviciului Google Earth.

Single-ul "Midnight Madness" va fi lansat pe 18 august, iar LP-ul care va include piesa, "Brotherhood", va apărea pe piaţă pe 1 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici