Cher: Christina Aguilera este o actriţă talentată

Cher a declarat că partenera sa din filmul "Burlesque", cântăreaţa Christina Aguilera, are talent şi că i-a plăcut să lucreze împreună cu ea, potrivit contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Cher: Christina Aguilera este o actriţă talentată

Cher: Christina Aguilera este o actriţă talentată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a debutat ca actriţă în filmul "Burlesque", iar colega sa, Cher, a povestit într-un interviu pentru MTV News că s-au înţeles bine la filmări şi că este de părere că Aguilera are suficient talent încât să poată deveni o mare actriţă.

"Chiar mi-a plăcut să lucrăm la scena pe care am filmat-o împreună şi chiar cred că are talent. Am lucrat bine împreună şi ne-am sincronizat tot timpul. Toţi sunt buni, Stanley Tucci, Peter Gallagher şi Kristen Bell", a declarat Cher.

În "Burlesque", Christina Aguilera joacă rolul unei tinere, care insistă pe lângă proprietara unui bar, Tess, interpretată de Cher, să o angajeze.

"Eu am acest club, care nu merge prea bine. Ea este o fetiţă care mă sâcâie. Mă bate la cap până iau decizia de a o transforma într-un star", a mai spus Cher.

Christina Aguilera a câştigat până în prezent patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Filmul "Burlesque" va fi lansat în cinematografele nord-americane pe 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici