Cher lansează un nou album, după o pauză de opt ani

Cântăreaţa americană Cher va lansa, anul viitor, primul album de studio după opt ani de pauză, materialul discografic fiind un omagiu adus anilor '60, informează Corriere della Sera.

37 afișări
Imaginea articolului Cher lansează un nou album, după o pauză de opt ani

Cher lansează un nou album, după o pauză de opt ani

Noul album reprezintă o colecţie de coveruri ale unor artişti precum Beatles, Hollies, Zombies, Kinks şi Rolling Stones.

Din februarie 2009, ea va susţine o serie de concerte la Caesar's Palace din Las Vegas.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei Sonny Bono. Pe parcursul carierei sale a alternat actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici