Cher va colabora cu producătorul muzical Timbaland pentru un nou album

Legendara cântăreaţă Cher va colabora cu producătorul muzical Timbaland pentru primul ei album lansat după o pauză de 11 ani în activitatea sa discografică.

167 afișări
Imaginea articolului Cher va colabora cu producătorul muzical Timbaland pentru un nou album

Cher va colabora cu producătorul muzical Timbaland pentru un nou album

Cher îşi pregăteşte revenirea cu primul său nou album din ultimii 11 ani şi, recent, şi-a încântat fanii confirmând că va începe în toamnă un nou turneu, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa a anunţat pe Twitter o altă surpriză - înregistrează un cântec produs de Timbaland, care se va regăsi pe noul ei album. "Înregistrez cântecul lui Timbaland în această seară, este minunat...", a scris Cher într-o postare făcută luni pe contul său de Twitter.

Ulterior, cântăreaţa le-a oferit celor care o urmăresc pe Twitter şi detalii din procesul de înregistrare a noii piese, precizând că îi place să facă lucrurile cât mai rapid cu putinţă. "Am muncit din greu noaptea trecută! Am cântat timp de 90 de minute... Nu îmi place să mă opresc până când piesa nu este finalizată", a spus Cher.

Pe noul album al lui Cher - cel de-al optulea din cariera sa - se vor regăsi şi piese compuse de cântăreţele Lady Gaga şi Pink.

Noul album al cântăreţei va fi lansat pe 12 decembrie.

În vârstă de 66 de ani, Cher a anunţat în luna februarie, pe contul său de Twitter, că va pleca din nou în turneu, în toamnă, deşi în urmă cu şase ani îşi încheia seria de show-uri de adio. Ea a spus atunci că noul său turneu va începe în luna septembrie, în Kansas.

Cher a fost ultima dată în turneu între anii 2002 şi 2005, cu Living Proof The Farewell Tour. Pe de altă parte, artista a mai susţinut o serie de 200 de spectacole în Las Vegas, între 2008 şi 2011.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.

Timothy "Timbaland" Mosley este unul dintre cei mai renumiţi producători muzicali din Statele Unite ale Americii. El este renumit pentru colaborările sale cu celebrităţi precum Madonna, Nelly Furtado, Missy Elliott, Busta Rhymes etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici