Children of Bodom va concerta la Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş - VIDEO

Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume, având o carieră de aproape 20 de ani, va concerta, în 26 august, pe scena Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş.

327 afișări
Imaginea articolului Children of Bodom va concerta la Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş - VIDEO

Children of Bodom va concerta la Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş - VIDEO

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş, în programul din acest an se regăsesc una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume - Children of Bodom, dar şi o serie de trupe din România şi Ungaria.

"Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume, va cânta pentru peninsulari pe 26 august. Finlandezii au o carieră de aproape 20 de ani, în care au lansat şapte albume de studio, au strâns fani în întreaga lume şi au reuşit să înglobeze în muzica lor mai multe genuri de metal, de la power până la melodic death. Ultimul lor disc, Relentless Reckless Forever, s-a vândut în 10.000 de exemplare, în prima zi de lansare, în Finlanda, şi a atins 100.000 de exemplare vândute în lumea întreagă, la doar o zi de la apariţia pe piaţă", se arată în comunicat.

Totodată, la Peninsula va concerta trupa Firkin din Ungaria, care se autodescrie drept "crazy irish jumping" şi promite "o petrecere de top" cu hituri irlandeze precum "Whiskey in the Jar" sau "Wild Rover". Festivalul Peninsula este inclus în turneul european al trupei, al cărei prim album, "Firkinfull of Beer", apărut în 2009, a ajuns la statutul de "disc de aur" în Ungaria.

Tot din Ungaria vine şi trupa de electrock colorStar, care va cânta din nou la festival, aducând şi melodii noi, incluse pe al cincelea album, "Flow", lansat în luna mai.

Totodată, vor fi prezente la festivalul organizat pe malul Mureşului trupe româneşti precum Vama, care a scos un nou album, Sarmalele Reci, alături de tinerii de la Rehab Nation, unii dintre câştigătorii concursului de talente organizat anul trecut la festival.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Până în 1 august, costul unui abonament este de 100 de lei şi al unui bilet de o zi de 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil patru zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi - 60 de lei.

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc, între 23 şi 26 august, pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement "Weekend" din Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici