Chris Brown amână lansarea celui de-al treilea album

Lansarea celui de-al treilea album al rapperului Chris Brown, intitulat "Graffiti", a fost amânată cu o săptămână, pentru data de 8 decembrie, potrivit reprezentanţilor casei de discuri Jive Records.

11 afișări
Imaginea articolului Chris Brown amână lansarea celui de-al treilea album

Chris Brown amână lansarea celui de-al treilea album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii casei Jive Records nu au dorit să comunice o explicaţie pentru această decizie.

Fosta iubită a lui Chris Brown, Rihanna, îl va devansa cu două săptămâni, deoarece noul ei album, intitulat "Rated R", va fi lansat pe 23 noiembrie. Ambii artişti ţin primele pagini ale ziarelor şi revistelor din Statele Unite, făcându-şi publicitate şi acordând interviuri despre altercaţia din februarie, care a lăsat-o pe Rihanna cu faţa tumefiată şi pe Chris Brown cu o condamnare pentru agresiune.

Cel mai recent single semnat Chris Brown, "I Can Transform Ya", realizat alături de Lil Wayne şi producătorul Swizz Beatz, se află pe locul al 16-lea, în a cincea săptămână de prezenţă în topul Billboard R&B/Hip-Hop.

Chris Brown va începe un turneu nord-american, intitulat "Fan Appreciation", pe 14 noiembrie, în Houston. Acest turneu va consta în 19 concerte susţinute în Statele Unite şi se va încheia pe 13 decembrie, la Philadelphia.

Precedentul album Chris Brown s-a numit "Exclusive" şi a intrat direct pe locul al patrulea în topul albumelor din Statele Unite în noiembrie 2007.

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici