Chris Brown şi Drake s-au bătut într-un club din New York

Chris Brown, fostul iubit al cântăreţei Rihanna, a fost bătut într-un club din New York, miercuri seară, de rapperul Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei.

1821 afișări
Imaginea articolului Chris Brown şi Drake s-au bătut într-un club din New York

Chris Brown şi Drake s-au bătut într-un club din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La câteva ore după altercaţie, Chris Brown a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu o tăietură în zona bărbiei. Rapperul a şters după câteva ore acea fotografie, ca şi comentariile care o însoţeau, informează thesun.co.uk.

Disputele dintre cei doi rapperi sunt de notorietate, fiind alimentate de speculaţiile apărute în ultimele luni despre relaţia pe care Drake ar avea-o cu Rihanna, fosta iubită a lui Chris Brown.

Cei doi muzicieni s-au întâlnit miercuri seară în clubul newyorkez WIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de "ofertă de pace", la masa la care se afla Drake.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: "Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!".

Acel mesaj l-a înfuriat pe Brown, care s-a îndreptat spre masa lui Drake, dar rivalul său i-a aplicat rapid o lovitură de pumn.

Înainte ca Brown să se dezmeticească, un bărbat din anturajul lui Drake l-a lovit apoi în faţă cu o sticlă.

Agenţii de pază au intervenit şi i-au despărţit pe cei doi bătăuşi, iar Drake şi prietenii săi au părăsit imediat clubul, afirmă site-ul MediaTakeOut.com.

Chris Brown, care şi-a arătat bărbia plină de sânge în fotografia de pe contul său de Twitter, înainte de a şterge acea postare, a mers apoi la un spital din apropiere.

După ce a fost externat, rapperul a postat un alt mesaj pe Twitter: "Cum să petreci cu negri plini de ură? Lol... Aruncând sticle precum fetele? Să vă fie ruşine!".

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărţit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat gala premiilor Grammy - agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.

În ciuda rivalităţii lor declarate, o piesă - ce nu a fost deocamdată lansată în mod oficial - intitulată "Yamaha Mama", interpretată de Chris Brown şi Drake, a fost postată pe internet luna trecută.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american în vârstă de 25 de ani, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public - "Thank Me Later" (2009) şi "Take Care" (2011) - şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici