Chris Brown va juca într-o comedie romantică

Rapperul american Chris Brown va juca în comedia romantică "Think Like a Man", realizată pe baza bestsellerului "Act Like a Lady, Think Like a Man" scris de Steve Harvey.

128 afișări
Imaginea articolului Chris Brown va juca într-o comedie romantică

Chris Brown va juca într-o comedie romantică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cartea lui Harvey prezintă ceea ce bărbaţii cred cu adevărat despre dragoste, relaţii şi angajament. Autorul dorea ca romanul său din 2009 să le ajute pe femei să-i înţeleagă mai bine pe bărbaţi, oferindu-le sfaturi în legătură cu comportamentele lor şi ce trebuie să facă pentru a evita dramele, informează huffingtonpost.com.

Adaptarea cinematografică a cărţii va spune povestea a patru buni prieteni ale căror vieţi amoroase sunt zguduite din temelii după ce femeile de care ei sunt interesaţi cumpără volumul lui Steve Harvey şi încep să urmeze sfaturile din acea carte.

Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin Hart, Michael Ealy, Gabriel Union, Regina Hall, Lala Vasquez şi Jerry Ferrara.

Filmul va ajunge pe marile ecrane în aprilie 2012.

Chris Brown nu este străin de relaţiile personale cu tentă dramatică, uneori chiar explozivă. În februarie 2009, muzicianul a fost arestat după ce şi-a bătut iubita de atunci, cântăreaţa Rihanna. După acel incident, Brown a dovedit de multe ori în public că are probleme din cauza acceselor de furie. În martie 2011, cântăreţul a avut o izbucnire serioasă pe platourile de filmare ale emisiunii "Good Morning America", după ce a fost întrebat de un reporter despre acel incident violent cu Rihanna. Chris Brown a spart oglinda din vestiarul său, aruncând un scaun înspre ea.

El s-a făcut remarcat de mai multe ori în ultimele luni şi prin câteva afirmaţii homofobe postate în mesajele sale de pe Twitter.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici