Chris Brown, victimă a unor convulsii cerebrale

Rapperul Chris Brown ar fi avut o criză convulsivă vineri, pe când se afla într-un studio de înregistrări din Los Angeles, însă a refuzat să fie dus la spital şi să primească tratament.

252 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, victimă a unor convulsii cerebrale

Chris Brown (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit tmz.com, o echipă de paramedici s-a deplasat la studioul de înregistrări Record Plant din Los Angeles, vineri dimineaţă, în urma unui apel la serviciile de urgenţă.

Informaţia potrivit căreia rapperul în vârstă de 24 de ani a fost victima unor convulsii cerebrale nu a fost confirmată oficial, însă se pare că Brown a suferit în copilărie din cauza acestui tip de crize convulsive, informează dailymail.co.uk.

În urmă cu câteva zile, Brown le-a spus fanilor săi de pe Twitter că vrea să se retragă din muzică după ce cel de-al şaselea album de studio al său, "X", va apărea pe piaţă, la sfârşitul lui august. Într-o serie de mesaje misterioase publicate pe Twitter, Brown a sugerat că dorinţa sa de a renunţa la cariera muzicală îşi are rădăcinile în relaţia lui tumultuoasă cu fosta sa iubită Rihanna. Artistul a spus că "s-a săturat să fie celebru pentru o greşeală" pe care a făcut-o când avea 18 ani, referindu-se la faptul că a bătut-o pe fosta sa iubită Rihanna în 2009.

În ultima vreme, viaţa lui Brown pare marcată de ghinion. Astfel, la mijlocul lunii iulie, regimul de libertate condiţionată care i-a fost impus a fost revocat, după ce artistul a fost acuzat, în iunie, de producerea unui accident de circulaţie şi fugă de la locul faptei. Chris Brown, care s-a aflat sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată după ce a bătut-o pe fosta lui iubită, cântăreaţa Rihanna, în seara care a precedat gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, la Los Angeles, ar putea ajunge la închisoare dacă instanţa californiană va considera că muzicianul a încălcat regulile referitoare la acest regim. Cântăreţul va trebui să participe la o audiere în instanţă pe 16 august.

După agresiunea comisă asupra Rihannei, Chris Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru cinci ani şi condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la parcurgerea unui curs de consiliere împotriva violenţei. Procuratura din Los Angeles, care l-a acuzat totodată pe Chris Brown că nu a efectuat toate zilele de muncă în folosul comunităţii care i-au fost impuse, a cerut revocarea regimului de libertate condiţionată al rapperului, din cauza noilor acuzaţii care i-au fost aduse acestuia după accidentul de automobil.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până acum (din 12 nominalizări), la categoria "cel mai bun album R&B".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici