Chris Evans, interpretul lui Captain America:"Nimeni nu poate copia Marvel, nici dacă încearcă"

Distribuţia şi creatorii filmului produs de Marvel, "Căpitanul America: Război civil", s-au întâlnit într-o conferinţă de presă ce au avut loc în weekend - una pentru echipa Căpitanului America şi cealaltă pentru echipa Iron Man - pentru a discuta despre mult aşteptatul film, scrie variety.com.

608 afișări
Imaginea articolului Chris Evans, interpretul lui Captain America:"Nimeni nu poate copia Marvel, nici dacă încearcă"

Chris Evans, interpretul lui Captain America:"Nimeni nu poate copia Marvel, nici dacă încearcă" (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Haideţi să lăsăm lucrurile aşa. Să lăsăm valul să devină din ce în ce mai mare. Nu e ca şi cum cei de la Marvel fac filme proaste, ci fac filme grozave, şi dacă vreţi să le clasaţi la filmele simple cu supereroi este în regulă, dar sunt filme grozave", a declarat actorul care îi dă viaţă Căpitanului America.

În timpul uneia dintre conferinţe, Chris Evans a declarat că "maşina de creat supereroi Marvel" nu are egal.

"Au un monopol asupra ei (n.r.: maşina de creat supereroi) şi nimeni nu i-ar putea copia, nici dacă ar vrea", a adăugat Evans, probabil atacând noul film "Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii".

Kevin Feige, preşedintele studiourilor Marvel a vorbit cu presa despre munca cu un ansamblu de actori aflat în continuă creştere.

"Am spus-o şi înainte, şi devine din ce în ce mai clar, cu cât mai mulţi actori ni se alătură, că nu a existat un astfel de ansamblu actoricesc niciodată în istoria cinematografiei. A trebuit să ne împărţim în două tabere, deoarece fiecare actor este renumit", a declarat Feige referindu-se la cele două conferinţe de presă.

Discuţia a fost deviată rapid către apariţia lui Omului-Păianjen în noul film.

"Ştim că am vrut să creăm o poveste complicată între Căpitanul America şi Iron Man, iar noi suntem fanii poveştilor echilibrate şi a filmelor care ne fac să râdem şi să plângem. Am vrut să includem şi personaje care nu aveau niciun fel de investiţie emoţională în film, cum a fost în filmul "The Avengers/ Răzbunătorii". Aducând în plan şi personaje precum Omul-Păianjen sau Omul-Furnică, care nu au un astfel de bagaj emoţional, ne-a permis să aducem culoare filmului", a declarat Anthony Russo, care a regizat filmul alături de fratele său, Joe.

"Căpitanul America: Război civil" va avea premiera pe 6 mai, anul acesta.

Franciza cinematografică, bazată pe volumele de benzi desenate lansate de Marvel, îl are ca protagonist pe actorul Chris Evans, în rolul unui veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, care capătă puteri supranaturale de la un ser experimental şi devine primul super-erou al Americii.

Chris Evans s-a remarcat în trecut cu roluri precum cele interpretate în filmele din seria "Cei patru fantastici", "Ţestoasele Ninja" sau "Care-i numărul tău?".

În 2015, actorul a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film de acţiune la People's Choice Awards din SUA, iar în 2011 a luat premiul pentru cel mai bun supererou la Scream Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici