Christian Bale ar putea îmbrăca din nou costumul lui Batman

Actorul galez Christian Bale a sugerat recent că ar fi dispus să îmbrace pentru a patra oară costumul lui Batman, dacă regizorul Cristopher Nolan vrea să facă o continuare a trilogiei.

251 afișări
Imaginea articolului Christian Bale ar putea îmbrăca din nou costumul lui Batman

Christian Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat revistei Empire, Christian Bale începe prin a confirma că filmul "The Dark Knight Rises" va fi ultima parte a seriei şi că acest lucru se întâmplă la momentul potrivit, după care anunţă că ar filma o continuare a trilogiei dacă regizorul Christopher Nolan doreşte să facă acest lucru, informează allocine.fr.

Filmul "The Dark Knight Rises", în care joacă, printre alţii, Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine şi Marion Cotillard, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 20 iulie 2012.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 - şi "Terminator - Salvarea" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici