Christian Bale nu va fi pus sub acuzare pentru comportament violent (Video)

Autorităţile britanice au anunţat, joi, că nu îl vor pune sub acuzare pe actorul Christian Bale, interpretul personajului Batman din filmul "Cavalerul Negru", suspectat că şi-ar fi agresat mama şi sora la mijlocul lunii iulie.

30 afișări
Imaginea articolului Christian Bale nu va fi pus sub acuzare pentru comportament violent (Video)

Christian Bale nu va fi pus sub acuzare pentru comportament violent (Imagine: Mediafax/AFP)

Bale, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut de poliţia britanică pe 22 iulie, fiind eliberat pe cauţiune câteva ore mai târziu, cu condiţia să revină la o secţie de poliţie din Londra în septembrie.

Potrivit mai multor publicaţii britanice, Christian Bale a fost arestat după ce mama sa, Jenny, în vârstă de 61 de ani, şi sora sa, Sharon, în vârstă de 40 de ani, ar fi declarat poliţiei că actorul le-a agresat, cu câteva ore înainte de lansarea la Londra a celei mai recente părţi a francizei "Batman", "Cavalerul Negru". Incidentul s-ar fi petrecut în apartamentul pe care starul galez l-a închiriat la Dorchester Hotel din centrul Londrei.

Parchetul britanic a declarat că, "după ce a analizat toţi factorii, a ajuns la concluzia că dovezile erau insuficiente" pentru a permite o punere sub acuzare şi, în consecinţă, "poliţia va abandona orice acţiune".

Christian Bale a negat acuzaţiile de comportament violent aduse de mama şi sora.

Incidentul în care s-a aflat Bale a fost cea mai recentă problemă apărută în jurul peliculei "Cavalerul negru". În ianuarie, Heath Ledger, care interpretează personajul Joker, a murit din cauza unei supradoze de medicamente, la vârsta de 28 de ani. Anul trecut, un tehnician de efecte speciale din echipa filmului a murit în urma unui accident de maşină.

La sfârşitul săptămânii trecute, "Cavalerul Negru" s-a situat, cu încasări totale de 441,5 milioane de dolari, potrivit Warner Bros., pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor, fiind devansat de "Titanic", care a avut încasări de 601 milioane de dolari, şi de "Războiul stelelor", care a înregistrat încasări de 461 de milioane de dolari.

Cavalerul Negru

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici