Christina Aguilera a optat pentru naştere prin cezariană

Cântăreaţa americană Christina Aguilera, însărcinată în opt luni, vrea să evite durerea unei naşteri pe cale naturală şi a ales să aducă pe lume primul său copil apelând la operaţia cezariană.

1 afișare
Imaginea articolului Christina Aguilera a optat pentru naştere prin cezariană

Christina Aguilera a optat pentru naştere prin cezariană

Operaţia a fost programată pentru 10 ianuarie, a declarat o sursă apropiată starului pentru The New York Post, citată de thisislondon.co.uk

Cântăreaţa, care aşteaptă primul copil cu soţul său, producătorul muzical Jordan Bratman, calcă pe urmele multor alte celebrităţi care au decis că naşterea prin cezariană este mai puţin dureroasă.

Aguilera a făcut, în urmă cu câteva săptămâni, un pas curajos şi a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire.

Fotografiile sunt realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991 în revista Vanity Fair.

Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată. Cu această ocazie, cântăreaţa a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său.

Aguilera şi Bratman sunt împreună din 2002. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2005.

Acesta este primul copil atât pentru Aguilera cât şi pentru Bratman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici