Christina Aguilera: Mă simt cel mai sexy atunci când sunt goală - GALERIE FOTO

Christina Aguilera, deşi se consideră o femeie cu o căsnicie reuşită şi fericita mămică a unui băieţel de doi ani, şi-a asigurat fanii că nu va începe să poarte ţinute conservatoare la vârsta de 28 de ani şi că se simte cel mai sexy atunci când este goală, informează accesshollywood.com.

209 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera: Mă simt cel mai sexy atunci când sunt goală - GALERIE FOTO

Christina Aguilera: "Mă simt cel mai sexy atunci când sunt goală" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

"Mă simt cel mai sexy atunci când sunt goală", a mărturisit cântăreaţa americană pentru numărul din luna noiembrie al ediţiei britanice a revistei Cosmopolitan. Ea este căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman.

Baia este locul în care cântăreaţa americană preferă să execute un număr de striptease, însă numai dacă este prezent şi soţul ei. "Imi place să fac baie în jacuzzi împreună cu soţul meu şi să bem un pahar de vin. El are un fel personal prin care ştie să mă facă să mă simt sexy", a mărturisit Christina Aguilera.

În ceea ce priveşte corpul uman, preferinţele vizuale ale cântăreţei americane se îndreaptă către cel feminin. "Cred că femeile sunt fiinţe foarte senzuale. Desigur, eu sunt atrasă de bărbaţi. Însă, sincer, dacă aş avea posibilitatea de a alege să privesc un bărbat gol şi o femeie goală, aş alege femeia. Noi, femeile, suntem în mod natural mai sexy şi mai frumoase de privit", a declarat artista americană.

În acelaşi interviu, cântăreaţa a spus că este hotărâtă să rămână o femeie sexy şi în continuare, chiar dacă este mămica unui băieţel în vârstă de doi ani, Max.

"Este important să îţi păstrezi o puternică conştiinţă a sinelui şi după ce devii mămică. Eşti în continuare aceeaşi persoană şi poţi să îţi păstrezi încrederea în propria sexualitate", a concluzionat Christina Aguilera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici