Christina Aguilera va avea o fetiţă

Christina Aguilera, care, în februarie, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil, va naşte o fetiţă, a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei americane.

215 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera va avea o fetiţă

Christina Aguilera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este primul copil al Christinei Aguilera, în vârstă de 33 de ani, cu Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani, cu care cântăreaţa are o relaţie din noiembrie 2010, informează public.fr.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis împlinit" (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Christina Aguilera, membră a juriului emisiunii "The Voice", mai are un fiu, Max Liron, în vârstă de şase ani, cu fostul ei soţ, Jordan Bratman.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici