Christopher Lee lansează la 87 de ani un album de metal simfonic

Actorul britanic Christopher Lee, interpretul personajului Saruman din trilogia "Stăpânul inelelor", în vârstă de 87 de ani, va lansa, pe 15 martie, un album de metal simfonic despre viaţa lui Carol cel Mare, informează nme.com.

35 afișări
Imaginea articolului Christopher Lee lansează la 87 de ani un album de metal simfonic

Christopher Lee, alias Saruman din trilogia "Stăpânul inelelor", va lansa un album de metal simfonic

Albumul se intitulează "Charlemagne: By the Sword and the Cross".

"Este fascinant pentru mine, în acest stadiu al vieţii mele, să observ că oamenii încep să mă considere un cântăreţ de rock simfonic", a declarat actorul britanic într-un interviu recent, care poate fi vizionat pe site-ul nme.com.

Actorul consideră că acest album este "unul de metal simfonic... în orice caz, rock în stilul metal". Conceput ca o poveste, albumul relatează cuceririle şi viaţa regelui Carol cel Mare, fondator al Imperiului Carolingian şi al dinastiei care îi poartă numele.

Actorul Christopher Lee susţine că este un descendent al lui Carol cel Mare şi că a înregistrat acest album în onoarea ilustrului său strămoş.

Actorul britanic a jucat de mai multe ori în tinereţe rolul contelui Dracula, în numeroase producţii cinematografice inspirate de acest personaj, dar şi-a dobândit celebritatea graţie unor roluri mai recente, precum cel al contelui Dooku din trilogia "Războiul stelelor" şi cel al maleficului Saruman din "Stăpânul inelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici