Cinci croaziere de neratat. Cum să vezi lumea cu 8.800$

Croaziera pe mare pare luxul suprem pentru un român care îşi doreşte o vacanţă de vis,dar nu întotdeauna trebuie să plătească mii de euro pentru a petrece o săptămână pe un superb vas.

43 afișări
Imaginea articolului Cinci croaziere de neratat. Cum să vezi lumea cu 8.800$

Cinci croaziere de neratat. Cum să vezi lumea cu 8.800$ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este suficient să aleagă perioadele de început şi de sfârşit de sezon pentru a prinde ofertele speciale. În mod normal, în Europa, croazierele încep în luna mai şi se termină în octombrie, trei fiind traseele pe care nu ai voie să le ratezi.

Marea Mediterană - 699 de dolari de persoană, plus taxe de port de 61 de dolari plăteşti pentru o croazieră de şapte nopţi, pe Marea Medi­terană, în luna octombrie, ultima lună în care au loc croaziere. Plecarea se face din portul Civitavecchia, foarte aproa­pe de Roma, iar în cele şapte zile sunt programate opriri în Salerno, La Goulette, Tunisia, Palma de Mallorca, Spania, Marsilia, Franţa, Genoa, Italia, Ajaccio, Corsica, Franţa, cu întoarcere la Civitavecchia. Preţul este pentru o cabină la interior şi are incluse mesele pentru toate cele şapte zile. Dacă vrei să mergi într-o altă perioadă preţul este, evident, mai mare: 799 de dolari plus taxe în luna octombrie sau 949 plus taxe în luna septembrie.

Citeşte mai multe despre ofertele speciale pentru croaziere pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici