Cinci idei pentru a petrece clipe romantice de Valentine's Day

Valentine's Day este ziua pe care unele persoane o urăsc, dar pe care altele o apreciază şi încearcă să se bucure de ea, petrecând clipe romantice alături de partenerii de viaţă şi celebrând astfel dragostea care îi leagă.

1221 afișări
Imaginea articolului Cinci idei pentru a petrece clipe romantice de Valentine's Day

Cinci idei pentru a petrece clipe romantice de Valentine's Day (Imagine: Shutterstock)

Pentru unii oameni, Valentine's Day nu este doar o zi oarecare, ci reprezintă o şansă de a le arăta persoanelor iubite cât de mult contează în viaţa lor. Din acest motiv, uneori, devine dificil de organizat o întâlnire perfectă, deoarece stresul cauzat de ideea că totul trebuie să fie bine le poate da mari bătăi de cap îndrăgostiţilor.

Însă, îndrăgostiţii care încă nu şi-au făcut planuri pentru Valentine's Day pot alege să-şi impresioneze partenerul/ partenera de viaţă într-un mod simplu, dar care să îmbine romantismul, distracţia şi bugetul limitat, astfel încât să rezulte o întâlnire perfectă.

1. O cină romantică

Ar putea suna banal să-i oferi o cină partenerului de viaţă de Valentine's Day. Toată lumea face acest lucru, însă este una dintre ideile care nu dau niciodată greş, mai ales dacă renunţi la restaurantele pretenţioase şi alegi să creezi un ambient romantic în propria locuinţă. Lumânările aprinse în cameră şi un meniu "de îndrăgostiţi" ar putea fi reţeta unei seri de succes.

Pentru cei care nu vor, totuşi, să se complice, unele restaurante din Bucureşti le pun la dispoziţie meniuri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor. De exemplu, în Restaurant Papion din Bucureşti îndrăgostiţii vor avea parte de un meniu special, iar DJ Alex le va suferi îndrăgostiţilor "o seară plină de iubire".

2. O seară la film

Începând de vineri, în cinematografele din România, este proiectată pelicula "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, cu scene sexuale care cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Este unul dintre filmele cărora îndrăgostiţilor le-ar putea face plăcere să-l vadă, aşa că o seară la cinematograf ar putea fi o bună modalitate de a petrece Valentine's Day.

Pentru cei care îşi doresc să vizioneze un film în intimitatea căminului, pelicule precum "Song One", cu Anne Hathaway şi Johnny Flynn, sau "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love", cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling şi Steve Carel, le-ar putea face seara frumoasă.

3. O zi petrecută la schi sau la patinoar

Cei care vor să se bucure de ultimele zile de iarnă pot petrece Valentine's Day la patinoar sau chiar pe pârtiile de schi. Spre exemplu, cei care aleg să meargă la patinoarul din centrul comercial Afi Palace Cotroceni vor putea vedea şi cea mai mare inimă de gheaţă (de 2,20 metri), în care organizatorii au ascuns un inel cu diamante în valoare de 5.000 de lei. Inelul cu diamante va fi câştigat de cel care va ghici timpul exact, în ore şi minute, în care inima de gheaţă se va topi. De asemenea, perechile care îşi vor face o poză magnetică lângă inima de gheaţă vor primi din partea organizatorilor cadouri surpriză.

4. O seară de dans

Dansul reprezintă una dintre cele mai frumoase forme prin care doi îndrăgostiţi se pot apropia mai tare. Cluburile din Centrul Vechi pot reprezenta un frumos mijloc de a petrece seara de 14 februarie. În funcţie de preferinţele fiecăruia, îndrăgostiţii pot alege cluburi cu muzică mai ritmată sau localuri în care linia melodică este mai lentă. Pentru o astfel de ieşire este important ca încălţămintea să fie adecvată, pentru că altfel seara s-ar putea încheia înainte de a începe.

5. O zi în care îndrăgostiţii să recreeze prima întâlnire

Unul dintre lucrurile romantice pe care îndrăgostiţii le pot face de Valentine's Day este să-şi reamintească prima întâlnire. Astfel, toate lucrurile pe care le-au făcut prima dată când s-au întâlnit pot fi la fel de romantice şi de Valentine' Day.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici