Cinci metode prin care poţi fi mai fericit

Până nu de mult, oamenii de ştiinţă susţineau că fericirea e determinată genetic, de starea de sănătate sau de orice alţi factori asupra cărora noi nu avem nici un control.

49 afișări
Imaginea articolului Cinci metode prin care poţi fi mai fericit

Cinci metode prin care poţi fi mai fericit

Cele mai recente studii arată însă că, de fapt, noi înşine putem prelua controlul propriei dispoziţii, fiind capabili să o transformăm într-una de zile mari. Iată cinci lucruri despre care ei susţin că ne pot spori starea de fericire:

Fii recunoscător tuturor celor care ţi-au dat o mână de ajutor la un moment dat. Fii optimist sau cel puţin încearcă să vezi partea plină a paharului. Gestionează toate întâmplările fericite din viaţa ta. Concentrează-te asupra calităţilor pe care le ai. Fă acte de caritate.

Citeşte mai multe despre cum sa-ti sporesti buna dispozitie pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici