Cindy Crawford şi soţul ei, şantajaţi de bona copiilor lor

Fostul top-model Cindy Crawford şi soţul ei, omul de afaceri Rande Gerber, au fost victimele unei tentative de extorcare, informează accesshollywood.com.

152 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford şi soţul ei, şantajaţi de bona copiilor lor

Cindy Crawford şi soţul ei, şantajaţi de bona copiilor lor (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Potrivit unor documente oficiale completate de FBI şi de Biroul procuraturii din Los Angeles, depuse la Tribunalul Districtual, o fostă bonă a cupului Cindy Crawford - Rande Gerber i-a ameninţat pe aceştia că va vinde o fotografie a fiicei lor, pe atunci în vârstă de şapte ani.

Această fotografie a fost realizată de fosta bonă a cuplului şi o prezintă pe fetiţă legată de un scaun.

Annett Wolf, purtătoarea de cuvânt a fostului model, a declarat că această fotografie a fost realizată în timp ce fetiţa era implicată într-un joc, fără ştirea mamei sale, Cindy Crawford.

Crawford a divorţat de actorul Richard Gere în 1995. În 1998 s-a căsătorit cu Rande Gerber, împreună cu care are doi copii.

Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de postul VH1.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici