Cine a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile?

Actriţa americană Raquel Welch a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat de lanţul de magazine Debenhams din Marea Britanie.

502 afișări
Imaginea articolului Cine a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile?

Cine a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raquel Welch, actriţa americană în vârstă de 70 de ani, a fost desemnată marea învingătoare în acest sondaj inedit, graţie fotografiilor ei în costume de baie realizate în anii 1960 şi 1970, informează express.co.uk.

Pe locul al doilea s-a clasat starleta americană Kim Kardashian, în vârstă de 30 de ani.

Legendarele actriţe Ursula Andress - în vârstă de 75 de ani - şi Helen Mirren - în vârstă de 65 de ani - au demonstrat faptul că vârsta nu reprezintă un impediment pentru a fi considerată o femeie sexy şi au reuşit să se claseze printre primele 10 frumuseţi în bikini.

Locurile următoare din Top 10 au fost ocupate de Halle Berry, Beyonce Knowles, Cindy Crawford, Tyra Banks, Denise Richards şi Brooke Shields.

Reprezentanţii lanţului de magazine Debenhams, organizatorii acestui sondaj inedit, au declarat că rezultatele acestuia demonstrează faptul că formele voluptuoase sunt din nou în vogă, în detrimentul siluetelor extrem de subţiri care au fost la modă în anii 1990 şi 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici