Cine este Moş Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard în varianta românească

Duminică, la PRO TV, debutat emisiunea "Fort Boyard", în variantă românească.

11336 afișări
Imaginea articolului Cine este Moş Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard în varianta românească

Cine este Moş Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard în varianta românească

Prima echipă de concurenţi care se luptă pentru a câştiga cheile este formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adi Nartea.

Prezentatorii sunt Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar din show nu lipsesc nici Passe-Partout şi Passe-Temps (cei originali). Fortăreaţa este păzită însă de Pere Fouras, bătrânul care le pune beţe în roate concurenţilor prin tot felul de probe.

Rolul "mosului" este jucat de actorul Marius Manole, potrivit paginademedia.ro. De altfel, Marius Manole a fost şi concurent în show-ul “Uite cine dansează”, el fiind marele câştigător.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici