Cine este noul solist INXS

Trupa australiană INXS a anunţat că noul ei solist este muzicianul irlandez Ciaran Gribbin şi a postat pe site-ul ei oficial prima înregistrare realizată alături de acesta, a piesei "Tiny Summer".

327 afișări
Imaginea articolului Cine este noul solist INXS

Cine este noul solist INXS (Imagine: www.facebook.com)

Trupa australiană a confirmat totodată faptul că va continua să compună şi să înregistreze piese noi alături de Gribbin, ce vor fi incluse pe un viitor album de studio. Ciaran Gribbin va cânta cu INXS atât piesele cunoscute ale formaţiei australiene, cât şi câteva cântece noi, în cadrul concertelor pe care trupa le va susţine în America de Sud, Australia şi Europa în lunile noiembrie şi decembrie, informează music-news.com.

Născut în Belfast, Ciaran Gribbin este un cântăreţ şi compozitor nominalizat la premiile Grammy, care a colaborat de-a lungul anilor cu o serie de artişti celebri, precum Snow Patrol, Groove Amanda, Paul McCartney, Madonna şi Paul Oakenfold. În calitate de compozitor, Gribbin a compus, înregistrat şi produs toate piesele incluse pe coloana sonoră a filmului "Killing Bono", ce va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în toamna acestui an. El a compus, totodată, coloana sonoră a filmului "Heartless", regizat de Philip Ridley, şi a colaborat la coloanele sonore ale filmelor "Wild Target" şi "Love and Suicide".

De la formarea trupei, în Australia, în 1977, trupa INXS a lansat albume şi compilaţii care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume, a avut piese ajunse în fruntea topurilor muzicale în ţări de pe patru continente, şase albume de Top 10 în Marea Britanie, cinci albume de Top 20 în Statele Unite ale Americii şi 33 de hituri în ţara lor natală.

Printre materialele discografice de succes lansate de-a lungul anilor de grupul australian se numară "Kick" (1987) - ce a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de exemplare -, "X" (1990) şi "Welcome To Wherever You Are" (1992).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici