Cine este vedeta care depăşeşte pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cântăreaţa americană Lady Gaga a devenit, joi, prima persoană din lume care a depăşit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter.

221 afișări
Imaginea articolului Cine este vedeta care depăşeşte pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cine este vedeta care depăşeşte pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Joi seară, artista americană avea 30.033.613 "followers", iar contul ei de Twitter primeşte aproximativ 30.000 de admiratori noi în fiecare zi, potrivit site-ului starcount.com, care monitorizează activitatea celebrităţilor pe reţelele de socializare.

"Deschizând drumul şi pentru alte staruri pe reţelele de socializare, Lady Gaga corespondează adeseori cu fanii ei şi chiar şi-a înfiinţat propria platformă de socializare, The Little Monsters, care are câteva mii de utilizatori, ce se conectează cu regularitate", potrivit starcount.com.

Lady Gaga a fost deja prima persoană din lume care a depăşit pragurile de 10 milioane de admiratori, respectiv 20 de milioane de admiratori pe Twitter.

În urma ei se află canadianul Justin Bieber, cu 28,5 milioane de admiratori, cântăreaţa Katy Perry, cu 27,2 milioane de admiratori. Rihanna, deşi are mai mulţi fani pe YouTube şi pe Facebook, se află încă în spatele cântăreţei Lady Gaga pe Twitter, cu 26 de milioane de admiratori.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici